• 3349 K technik drevostavieb
    Štúdium je zamerané na získanie vedomostí a zručností pre komplexnú realizáciu drevodomov. Príprava je orientovaná na výrobu, montáž a kompletizáciu jednotlivých drevených konštrukcií.
  • 3693 K technik energetických zariadení budov
    Tento študijný odbor pripravuje kvalifikovaných stredných technických odborníkov pre oblasť stavebníctva a energetiky budov v nadväznosti na montáž, údržbu a opravu energetických zariadení na: plyn, elektrinu, obnoviteľné zdroje energie.
  • 2447 K mechanik hasičskej techniky
    Študijný odbor pripravuje žiakov na riadenie, obsluhu, opravu a kontrolu stavu hasiacich strojov a požiarnej techniky.
  • 3678 H inštalatér
    Absolvent je kvalifikovaný pracovník, ktorý je schopný spájať rôzne potrubia, montovať a demontovať kanalizačné i vodovodné potrubia, ústredné vykurovanie, osadzovať rôzne armatúry a vykurovacie telesá.
  • 3661 H murár
    Absolvent je kvalifikovaný pracovník, ktorý je schopný murovať, omietať, betónovať, zhotovovať obklady a dlažby, izolácie, búracie práce a vie vykonávať údržbu a opravy rôznych stavieb, pozná základy práce s počítačom a zásady zakladania firmy a drobného podnikania.
  • 3663 H tesár
    Absolvent je kvalifikovaný pracovník, ktorý je schopný opracovať drevo ručne a strojovo, zhotovovať rôzne spoje, jednoduché tesárske konštrukcie (rebríky, kozy, schody, obklady, podlahy), navrhnúť ploty, krovy, položiť strešnú krytinu, vyhotoviť debnenia, montáž + demontáž lešenia a ohradenia.

COVaPskolanew

Vyhlásenie súťaže "Naša škola jubiluje" pre žiakov ŠI s finančnou odmenou

Od pondelka 24. septembra do 3. októbra bude v našom školskom internáte prebiehať súťaž pod titulom "Naša škola jubiluje." Cieľom súťaže je oceniť najkrajšie kresby, ktoré budú vyjadrovať udalosť 70. výročia založenia našej školy. Do súťaže sa môžu zapojiť všetci žiaci školského internátu. Svoje diela odovzdávajú v kancelárii vychovávateľov izba č. 112. Výherca bude odmenený aj finančne a to sumou 20 Eur. Kresby budú hodnotiť zástupcovia vedenia školy a ŠI a žiackej školskej rady.

FaLang translation system by Faboba

SPOLUPRACUJÚCE FIRMY

KIA   KIA Nemetschek

raciotherm    vokupklim   Vpk - logo     pumpeg   brahama1   plynas  Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt drevodom orava

Jantolak       CVTT      CVTT       hdelektronic            mukino

progeCAD logo         SOFTconsult spol. s.r.o.      Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt archicad logo   AUTOTRANSPORT, s.r.o.

solicad             schiertechnik logo                 logo 3e

Dodavatelem školní verze konstrukčního 2D&3D programu progeCAD Professional je konstrukční a vývojová kancelář SoliCAD, s.r.o.

Online

Práve tu je 17 návštevníkov a žiadni členovia on-line