• 3349 K technik drevostavieb
    Štúdium je zamerané na získanie vedomostí a zručností pre komplexnú realizáciu drevodomov. Príprava je orientovaná na výrobu, montáž a kompletizáciu jednotlivých drevených konštrukcií.
  • 3693 K technik energetických zariadení budov
    Tento študijný odbor pripravuje kvalifikovaných stredných technických odborníkov pre oblasť stavebníctva a energetiky budov v nadväznosti na montáž, údržbu a opravu energetických zariadení na: plyn, elektrinu, obnoviteľné zdroje energie.
  • 2447 K mechanik hasičskej techniky
    Študijný odbor pripravuje žiakov na riadenie, obsluhu, opravu a kontrolu stavu hasiacich strojov a požiarnej techniky.
  • 3678 H inštalatér
    Absolvent je kvalifikovaný pracovník, ktorý je schopný spájať rôzne potrubia, montovať a demontovať kanalizačné i vodovodné potrubia, ústredné vykurovanie, osadzovať rôzne armatúry a vykurovacie telesá.
  • 3661 H murár
    Absolvent je kvalifikovaný pracovník, ktorý je schopný murovať, omietať, betónovať, zhotovovať obklady a dlažby, izolácie, búracie práce a vie vykonávať údržbu a opravy rôznych stavieb, pozná základy práce s počítačom a zásady zakladania firmy a drobného podnikania.
  • 3663 H tesár
    Absolvent je kvalifikovaný pracovník, ktorý je schopný opracovať drevo ručne a strojovo, zhotovovať rôzne spoje, jednoduché tesárske konštrukcie (rebríky, kozy, schody, obklady, podlahy), navrhnúť ploty, krovy, položiť strešnú krytinu, vyhotoviť debnenia, montáž + demontáž lešenia a ohradenia.

COVaPskolanew

Vyhlásenie súťaže „LOGO 2018“

Od pondelka 24. septembra do 3. októbra 2018 bude v našej škole prebiehať kreatívna súťaž "LOGO 2018". Do súťaže sa môžu zapojiť všetci žiaci našej školy. Cieľom súťaže je vytvoriť nové logo našej školy, ktorá v tomto roku oslavuje 70. narodeniny. Súťažiaci predstavia svoje návrhy pred odbornou porotou. Víťaz súťaže získa finančnú odmenu a možnosť predstaviť svoje dielo na slávnostnej akadémii pred slávnostným zhromaždením, ktoré sa bude konať v novembri tohto roku.

FaLang translation system by Faboba

SPOLUPRACUJÚCE FIRMY

KIA   KIA Nemetschek

raciotherm    vokupklim   Vpk - logo     pumpeg   brahama1   plynas  Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt drevodom orava

Jantolak       CVTT      CVTT       hdelektronic            mukino

progeCAD logo         SOFTconsult spol. s.r.o.      Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt archicad logo   AUTOTRANSPORT, s.r.o.

solicad             schiertechnik logo                 logo 3e

Dodavatelem školní verze konstrukčního 2D&3D programu progeCAD Professional je konstrukční a vývojová kancelář SoliCAD, s.r.o.

Online

Práve tu je 15 návštevníkov a žiadni členovia on-line